szegedkultúr

Beszámolók, ajánlók, elemzések a szegedi kulturális és közélet eseményeiről. Színház, kiállítás koncert könyvbemutató, tudományos rendezvény. Minden ami Szeged, és minden ami kultúra.

Nyári nyitva tartás és olimpia a Somogyi-könyvtárban

2012.06.27. 20:47 Szegedkultur

olimpiai plakát.jpgA Somogyi-könyvtár központi épülete (Szeged, Dóm tér 1-4.) a nyári hónapokban a következő nyitvatartási rend szerint várja a látogatókat:
2012. június 18-tól 30-ig a gyermekkönyvtár leltár miatt zárva.
2012. július 2-tól július 14-ig a központi könyvtár minden részlege zárva tart.
2012. július 16-tól július 21-ig a központi kölcsönző (2. emelet) leltár miatt zárva. Ez alatt az idő alatt a fiókkönyvtárak nyitva tartása nem változik.

2012. július 14-étől augusztus 31-ig a Dóm téri épület nyári nyitva tartása:
Hétfő, kedd, szerda, péntek: 10-18 óra
Csütörtök: 13-18 óra
Szombat: 10-16 óra

Nyári olimpiai játék a British Councillal
British Council, az Egyesült Királyság oktatási és kulturális kapcsolatokat építő nemzetközi szervezete. A British Council magyarországi irodája szoros kapcsolatban áll a Somogyi-könyvtárral, amelynek GatewayUK gyűjteményében az angol nyelv tanulását és oktatását segítő források várják az érdeklődőket.
A British Council a londoni olimpiát megelőző öt hétben egy-egy brit olimpikon interjújához kapcsolódóan játékot hirdet. A Metropol újságban hirdetés kíséri a játékot. Az új fordulók péntekenként jelennek meg. A sorsolásban való részvételhez nem kell minden fordulóban részt venni.
Nyeremény: IELTS vagy Cambridge-i nyelvvizsga-lehetőség, vagy British Council nyelvtanfolyam a nyertes választása szerint, valamint egy-egy könyvcsomag.
A játékról bővebben olvashatnak a Somogyi-könyvtár honlapján: http://www.sk-szeged.hu/933

süti beállítások módosítása