szegedkultúr

Beszámolók, ajánlók, elemzések a szegedi kulturális és közélet eseményeiről. Színház, kiállítás koncert könyvbemutató, tudományos rendezvény. Minden ami Szeged, és minden ami kultúra.

Musical Gála az IH-ban

2012.07.28. 00:59 Szegedkultur

cikkbe-447x6322.png10 éves jubileumát ünnepli a Z.É.M. (Zene az Életünk) Musicaltársulat. Ebből az alkalomból egy színvonalas előadással kedveskednek a Szegedi közönségnek.A gálaműsor a musical irodalom legismertebb és legszebb slágereivel, kedvelt művészek tolmácsolásában. A műsorban részleteket hallhatnak többek közötta Chicago, Cabaret, Elisabeth musical slágereiből.. Az előadás látványáról a Békés Megyei Jókai Színház táncosaiból álló tánckar gondoskodik.Így tulajdonképpen egy revüműsort láthat aki ellátogat vasárnap a Tisza partjára.

A színpadon, Csorba Kata (Szegedi Nemzeti Színház), Mizsei Viktor (Madách Színház-Budapest). Cseh Adrienn (Békéscsabai Jókai Színház), Galát Norbert (Újpest Színház-Budapest), Olajos Kitty,Tóth Zoltán, Draskóczy Gabriella, Nagy Róbert (Békéscsabai Jókai Színház), Juratovics Rita, szórakoztatja a nagyérdeműt.

Az eseményről Pleskonics Andrást kérdeztük.

süti beállítások módosítása