szegedkultúr

Beszámolók, ajánlók, elemzések a szegedi kulturális és közélet eseményeiről. Színház, kiállítás koncert könyvbemutató, tudományos rendezvény. Minden ami Szeged, és minden ami kultúra.

21. Közművelődési Konferencia (KMK) a JUGYU-n .+program

2012.03.26. 10:08 Vörös B. Zoltán

Tavaly jubilált a KMK, ami ma már nem a közveszélyes munkakerülőt jelenti, hanem egy színvonalas szakmai rendezvényt, amit a Szegedi Tudományegyetem  Juhász Gyula  Pedagógusképző Kara  szervez immár 21. alkalommal március 27-29 között.  A diákoknak a szervezőmunka szakmai gyakorlat is egyben. Szinte minden feladatot ők végeznek, az előadók, vendégek meghívásától a dokumentációig. Idén mivel EU prioritás a generációk közti párbeszéd az első napon, a közművelődés, és a generációk kapcsolatát veszik górcső alá. Nyílik fotókiállítás, lesz kerekasztal beszélgetés, és nyugdíjas színtársulat is. A második napon, pénzverés, a hírtudósítási trendek, és a kortárs zene médiabeli megjelenése mellett folytatódik a generációk témája is.

A meghívottak között az index újságírói, A Supernem, és a Skatch zenekarok is szerepelnek. A harmadik napon, a felnőttképzés speciális területeivel ismerkedhetnek meg az érdeklődők, de szó lesz az önkéntességről is.  egyetemi rendezvény nem lehet meg szórakozás nélkül, így minden nap lesz zenés-táncos összejövetel, azaz buli. az "ereszd ek a hajamat" típusú kikapcsolódás mellett filmvetítés, és kiállítás látogatás is színesíti a programot.

Kattints a képre az esemény Facebook oldalához

süti beállítások módosítása