szegedkultúr

Beszámolók, ajánlók, elemzések a szegedi kulturális és közélet eseményeiről. Színház, kiállítás koncert könyvbemutató, tudományos rendezvény. Minden ami Szeged, és minden ami kultúra.

Heti Rongyolás

2012.04.22. 21:06 Vörös B. Zoltán

Ezen a héten is érdemes Rongyolni hiszen több új program is van. Rögtön hétfőn Dr. Rock, majd az első szegedi Smokie Joe koncert, Sheket táncház, metál zene, és még sok egyéb érdekesség. Rágjátok, rázzátok, érezzétek jól magatokat!

 április 23. Dob-Rocktörténet Dr. Rockkal

Pleskonics András (Dr. Rock) rendhagyó (dobolós-táncolós) előadása…
belépés: ingyenes
A sorozat első részében a legősibb hangszer, legősibb megszólalásaitól kezdve… a hard rock, a metálzene, vagy a jazz és a kortárszene legpazarabb dobos attrakcióiig idézett zenei részleteken keresztül végigkísérjük a 20. század és az ezredforduló zenéjének legfontosabb korszakait és egyéniségeit…
Az előadást élő zenei illusztrációk színesítik, zenészek és a nézők bevonásával…

 


április 25. 21:00 Smokie Joe koncert
Végre Szegeden is Smokie Joe koncert!A banda 2007-ben alakult amatőr tagokkal, saját szórakoztatásra Mára rengeteg gyakorlás, és koncert után közönség kedvenccé avanzsált. Omegától a P.Mobilon át a Metallicáig széles repertoárból játszanak.
Tagok:

Mérges Zoltán (Mérgi) - gitár, ének
Megyeri Vilmos - gitár, ének
Bozsó Gábor - basszus, vokál
Bozsó Róbert - dob

 

április 26. 22:00 SecRAT és RefRém koncert
A fura nevű zenekarok napja a Rongyban!
 "Alternatív elemekkel fűszerezett metál" este.

április 27. 22:00
Random Chords és Thekillingscreens koncert

Mocsokrokk a napfény városában, avagy a dirtbeat-ötös Random Chords és a (k)arcos-rnr trió thekillingscreens átmozgatják a szegedi Rongy kocsmát. Reméljük a berendezés azért a helyén marad.

április 28. 22:00
Sheket TÁNCHÁZ

  A sikeres Jugyu - Klub táncház után a Rongyban is lehet ropni. Rongylábakkal, vagy botlábakkal mindegy. Április 28-án a talpalávalót ismét a SHEKET és a TISZA BANDA adja.

 

 

 

süti beállítások módosítása