szegedkultúr

Beszámolók, ajánlók, elemzések a szegedi kulturális és közélet eseményeiről. Színház, kiállítás koncert könyvbemutató, tudományos rendezvény. Minden ami Szeged, és minden ami kultúra.

Rózsaünnep közlekedési bakikkal +fotók

2012.06.23. 17:12 Szegedkultur

Dscf0551.jpgMa már hungarikum, a szőregi rózsa, amit ezen a hétvégén ünnepelnek a településrészen. Sokan érkeztek Szegedről az első bemelegítő napra napra, igaz, aki végigtombolta Roy és Ádám, Korda György és Balázs Klári, valamint a Mirigy-koncertet, esetleg maradt egy kicsit az A1 La Carte utcabálon, és nem autóval, vagy kerékpárral tette meg az utat, (amit ha egy sör is legurult amúgy sem használhatott) az bizony hívhatott taxit, vagy használhatta a lábait, ami hajnalban buli után, nem a legkellemesebb elfoglaltság.

Szombaton már nem kell otthagyni Fásy Ádámékat hiszen  23.30-kor indul Szegedre az utolsó busz..Miért nem lehetett megtenni ezt a pénteki koncertek után is? Nem tudni. A fő napon a mulatós mellett gyermek programok a felvonulás, és étel-ital várja a szórakozni vágyókat. A hangulat mindenesetre egész nap boszorkányosan remek, amit a folyamatosan bővülő galériánkban lévő képek is bizonyítanak.

Rózsaünnep2012 Szőreg04.jpg

süti beállítások módosítása