szegedkultúr

Beszámolók, ajánlók, elemzések a szegedi kulturális és közélet eseményeiről. Színház, kiállítás koncert könyvbemutató, tudományos rendezvény. Minden ami Szeged, és minden ami kultúra.

Várbéli színházi estek

2012.06.30. 15:13 Borkultúr

Idén tizedik alkalommal költözik színház a Móra Ferenc Múzeum mögé.

2.jpgJúnius 28-tól egy hónapon át válogathatnak az érdeklődők Kancsárék programjaiból. A nívós rendezvény magában foglalja a gyerekprogramokat, az interaktív ifjúsági színjátszást és természetesen egész estés színházi előadásokat. 
A Szegedi Pinceszínház vezetősége változatos műsort állított össze, vendégelőadásokból és egy idén debütáló saját produkciójukból. A gyerekek szórakoztatásáról a Pinceszínház, a Holló Együttes és a Fogi Színház gondoskodik.

Új programként Színjátszó Tábor került megszervezésre, ami július 2-6-ig és július 9-13-ig kap helyet a helyszínen, általános- és középiskolás gyerekek számára. A programon érdemes részt venni, ugyanis  olyan  szakmabeliek tartják a foglalkozásokat, mint például Farkasházi Réka, Farkasházi István, Papp Janó.

A Peleskei nótárius című népszínű főszereplőjeként Kárász Zénó és Gömöri Krisztián színművészek kápráztatják el a nézőket. Szereplők: Kancsár József, Kancsár Orsolya, Papp Gabriella, Rácz László, Varga Bálint.

Rendező: Ádám Tamás

Párkapcsolati tréningen is részt vehetnek a nézők, V. Kulcsár Ildikó Mondod-e még a szót, szeretlek? cím estjén. Szereplők: Gáspár András és Kádek Heny

Írta: V. Kulcsár Ildikó

A Száguldó Orfeum Színház talán sokaknak már ismerős, akinek viszont még nem azok belepillanthatnak a teátrum munkájába, július 15.én Neil Simon Női furcsa pár című vendégelőadással, Ivancsics Ilona és Hűvösvölgyi Ildikó főszereplésével.

Rendező: Bencze Ilona

Jegyárak:

gyermekelőadások:

600.- Ft (délelőtti előadás: 10,11,14 órai kezdés)
800.- Ft (délutáni előadás: 18 órai kezdés)
felnőtt előadások (21 órai kezdés):
saját produkciókra 2000.- Ft
vendégelőadásokra 3000.- Ft

süti beállítások módosítása