szegedkultúr

Beszámolók, ajánlók, elemzések a szegedi kulturális és közélet eseményeiről. Színház, kiállítás koncert könyvbemutató, tudományos rendezvény. Minden ami Szeged, és minden ami kultúra.

Még egy hét és SZIN!

2012.08.14. 10:23 Szegedkultur

SZIN 2012 LOGO.jpgEgy hét múlva az esti órákban már a bérletesek sorát láthatja az arra járó a SZIN kapujánál, a Partfürdőn. Idén is sok fiatalra számítanak a szervezők, amit a több kedvezményes jegy is garantál. Nemrég a Szegedi Tudományegyetem hallgatói, és a Szegediek vásárolhattak kedvezményes belépőt. Aki lemaradt a bejáratnál még vásárolhat magának, így senki sem marad le kedvencei koncertjéről. Újdonság, hogy a fesztivál területén csak SZIN kártyával lehet fizetni, amit készpénz ellenében töltenek fel a rendezvény területén több ponton is.A régi jól megszokott medencéből nézzük a színpadi eseményeket programról le kell mondani a látogatóknak, de a plázsról is látható a nagyszínpad, és az Aquapoliszba is bemehet a SZIN-ező. 

Külön területet kaptak a civilek is ahol minden nap érdekes programok várják a koncertek közti időben a fiatalokat. A civil színpadon bemutatkoznak a szervezetek, és néhány fellépő is elmondja élményeit. sok játék, és a SZIN-Civil útlevél használata esetén ajándék nyújt szó szerint hasznos időtöltést mindenkinek.A Somogyi - könyvtár, Esélyek Kertje, a Mobilitás, az Új Lenyomat Médiaműhely Médiakommandója, és a Fű-vész klub, csak néhány a kedvelt helyek közül. A koncertek mellett a sátrakban, és a Silent discoban, dj-k szórakoztatnak majd hajnalig. Erről beszélgettünk Gajdán Bálinttal nemrég.

Mi pedig megújult honlappal, a helyszínről tudósítunk a Médiakommandó csapatával kiegészülve, tehát nem maradtok le semmiről, sőt ki is próbálhatjátok magatokat, milyen tudósítók lennétek!

süti beállítások módosítása