szegedkultúr

Beszámolók, ajánlók, elemzések a szegedi kulturális és közélet eseményeiről. Színház, kiállítás koncert könyvbemutató, tudományos rendezvény. Minden ami Szeged, és minden ami kultúra.

Újra Sheket és Rock a Rongyban

2012.06.12. 00:17 Vörös B. Zoltán

sblack sabbath.jpgÍme egy ajánlat a nem hagyományos kult-helyek kedvelőinek.A méltán népszerű banda 12-én újra Rongy-koncertet ad. Aki szereti a jó hangulatot, és a meccsek közti szünetet vidáman töltené mindenképpen érdemes elmenniea 20.00-kor kezdődő Sheket koncertre. A szervezők gondoltak a fociőrültekre is, a teraszon nézhető a bajnokság, a teremben, élvezhető a koncert. Nem rossz megoldás egy egy feszült helyzet után levezetni a felesleges energiát. Aki pedig időben érkezik, (például 17.00 körül) tv-sztár is lehet, ugyanis a helyszínen egy tv stáb is forgat majd. A jó hangulathoz tehát minden adott kedden, ezen az amúgy kevés programot felvonultató napon.

A rock napját június 16-án ünnepeljük. igen ilyen is van, nemcsak a fogmosásnak, és a pézsmapocoknak van külön kijelölt helye a naptárban. A rockerek tribute zenekarokkal ünnepelhetnek, akik olyan óriások dalait szólaltatják meg mint, Metallica és a Black Sabbath.Akik elköveti eme nemes cselekedetet, a Monkey Ranch (Foo Fighters) Metallicum (Metallica) Sabbath Szombat (Black Sabbath). Jó szórakozást kívánunk!

 

süti beállítások módosítása