szegedkultúr

Beszámolók, ajánlók, elemzések a szegedi kulturális és közélet eseményeiről. Színház, kiállítás koncert könyvbemutató, tudományos rendezvény. Minden ami Szeged, és minden ami kultúra.

Hova tovább? Civil konferencia volt a hétvégén Szegeden + interjú

2012.06.26. 13:48 Szegedkultur

Hovatovább plakát.jpgMegyei Ifjúsági Szolgáltató Projektek záró konferenciája zajlott a hétvégén Szegeden. A nyertes pályázatok bemutatásán túl, ötleteket is meríthettek egymás tapasztalataiból. A rendezvényen részt vett, Téglássy Kristóf, az Emberi Erőforrás Minisztérium  Szociális Család-és Ifjúságügyért felelős Államtitkárság főosztályvezetője, és Majzik Balázs az EMMI Gyermek és Ifjúsági Osztály osztályvezetője is. A rendezvény célja, hogy a résztvevők kicseréljék tapasztalataikat, és ellesve a trükköket valóban hasznos, fiatalokat érdeklő programokat hozzanak létre.

A konferencia első részében az állami tisztségviselők tájékoztatták a civileket a Nemzeti Ifjúsági Stratégiáról, és a vidékfejlesztés ifjúságpolitikát érintő részéről. Ezután a regionális, és kistérségi modellprogramok gazdái osztották meg tapasztalataikat. Rövid szünet után műhelybeszélgetésekre került sor, ahol közvetlenebb formában cserélhettek tapasztalatot a résztvevők. 

 

 

süti beállítások módosítása